duminică, 1 februarie 2009

Tigani Facuti Zob



Dragi Romani stiu ca s-a implinit o luna de cand nu am mai putut scrie pe acest blog dar credeti-ma ca a fost o luna foarte incarcata pentru mine... dar asta nu conteaza. Rasfoind you-tubul am gasit un video extrem de interesat , singurul lucru care pot sa va zic este ca Mircea Badea se amuza de 2 cocalari care si-o i-au pe spinare . Enjoy the video.

9 comentarii:

Radu Oltean spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
C.A.T. spunea...

Mda..... buna ideea. Oameni buni , atata timp cat mass-media face publicitate acestei specii , noi nu vom putea face nimic concret in starpirea lor , a tiganilor. Ma uit in ultima vreme la televizor si vad tot felul de reclame la filme cu si despre tigani. Ba mai mult , acum celebrul impresar Dan Bursuc , ala care i-a lansat in muzica pe mai toti manelistii , va avea o emisiune la Antena 1. Este incredibil ce se intampla. Ne tot vaitam ca tiganii fac legea , iar in schimb ce facem? Le dam si mai mult "nas" ca sa zic asa. Trebuie sa facem ceva in privinta asta. Maresalul ANTONESCU ar trebui canonizat. Unul ca el ar trebui sa ne conduca azi. Pacat ca nu stim sa ne pretuim valorile atunci cand le avem langa noi.

Anonim spunea...

ba ce tare a fost Mircea Badea....tare nu gluma bv omule

Anonim spunea...

Am o intrebare. Daca patronii unor televiziuni, transmit prin posturile lor, tot mai mult ,,ţiganiadă,, oare nu au ei legaturi de sânge cu aceasta etnie ? Veti posturile ANTENA toate, OTV, Kanal, şi Naţional.
La postul Naţional nu numai ca se transmite prea mult deja, cu etnia menţionată, dar mai transmit multe, prea multe filme indiene, ce reprezintă ,,rădăcinile,, etniei lor.
Şi atunci cum au... obrazul să intituleze postul cu titlul de Naţional. Ori este o blasfemie, ori sânt ei majoritari şi atunci trebuie schimbată denumirea ţării.
Părerea mea.

Cristina spunea...

Chesti de genul asta am patit anul trecut, veneam din parc cu prietenul meu si au inceput niste rromi sa'mi faca avansuri, prietenul meu nu a facut nimic, dar asta e partea 2-a.

DragosP spunea...

http://dragosp-lumeaincaretraim.blogspot.com/2010/08/despre-tigani.html

Anonim spunea...

BRAVOO! ASA TREBUIE SA REACTIONAM...HIMMLER SS!:)))))!!
Cigányok krematórium!

Anonim spunea...

vai de pun in muie ias da lu tiganca aia si ias da si foc la copil X( NU LE SUPORT MUILE :||| inapoi in india cu ei X(

Anonim spunea...

foarte tare