duminică, 8 februarie 2009

Marian Cozma ucis cu brutalitate de tigani



Dragi romani , ieri am pierdut un mare sportiv roman... o speranta a handbalului Romanesc , numele acestui baiat tanar este Marian Cozma. Legitimat la clubul maghiar MKB Vesztprem tanarul handbalist a petrecut nasterea unui copilului unuia dintre colegii acestuia la un local denumit Patriota . In acelasi local se mai aflau si un grup de aproximativ 30 de Tigani ! Acestia au avut ceva cu grupul Romanului inca de la inceput ... la un momendat 3 dintre acestia au inceput sa o agreseze pe sotia lui Marian acesta intervenind in conflict a fost lovit cu un scaun in cap ... Tiganii incercand sa ii scoata afara pentru a se rafui pe Maria si colegii lui ... acestia l-au injunghiat pe marian shi cei 2 colegi ai lui de cateva ori.. Marian fiind injunghiat in inima de 3 ori de catre 2 dintre tigani iar colegii lui au suferit mai multe plagi prin injunghiere in zina rinichilor si a spatelui . Marian a fost resurscitat timp de 40 de minute dar nu s-a mai putut face nimic pentru acesta. Acum vine adevarata intrebare ... Daca nu reactionam ce se va intampla cu tara noastra? ... Vom ajunge sa fim linsati ca acest tanar?
Condoleante familiei indurerate .

21 de comentarii:

Anonim spunea...

moarte tiganiilor!!!

Anonim spunea...

salut
am impresia ca astia vor scapa basma curata- nush de ce dar asa cred
apropo, unde stai in Tecuci, poate ne stim :D ?

satirikon.wordpress.com

rex spunea...

si eu care credeam ca sunt singurul care credea asa ceva. uite ce articol am scris despre ei:
www.tismanaru.blogspot.com

DoarATAT spunea...

Dragi sponsori : Cum vreti sa afle lumea de voi daca nu aveti"Persoane interesate"accesat?
Cauyati la Gadget(1-19).

Anonim spunea...

Dorinta arzatoare de a EXTERIMA rasa tiganeasca, cine vrea sa se alature unui grup de rebeli e rugat sa ma contacteze.Suntem in crestere numerica, avem organizare buna la malul marii, iar in curand vom pune in practica ceea ce vrem cu adevarat.FILARE SI EXECUTIE.Sper sa nu se inteleaga gresit dar altfel nu se poate.Iar politia PACE lor sper sa fie fericita dupa activitatea noastra. Pentru siguranta celor ce vor sa se alature avem in componenta fosti membri activi ai MaPn si SIE.

RomanianLegion88 spunea...

Imi place blogul tau, deja l-am pus la blogroll. Trebuie sa spunem lucrurilor pe nume si sa nu mai ascundem faptul ca avem o problema tiganeasca.

Anonim spunea...

ATENTIE ROMANI

TREBUIE SA IA FIINTA ORGANIZATIA ANTI TIGANI....!!!
TIGANI NE FURA NE OMOARA NE TALHARESC NE FAC TARA DE RUSINE...!!!
PANA CAND OARE...?????
ROMANI ...!!!HAI SA NE UNIM SI SA LUAM LEGATURA SI CU ALTE ORGANIZATII EUROPENE PENTRU A STARPI TIGANII...!!!
ALTFEL NE VOR STARPII EI PE NOI...!!!
TREBUIE SA LUAM MASURI RADICALE SI URGENTE PANA NU E PREA TARZIU...!!!

Sabau Ioana spunea...

Nu e vorba de nici un rasism ci doar de purul adevar.Tiganii reprezinta una dintre natiile care de sute de ani nu au evouluat,
sunt singurii oameni care refuza categoric sa munceasca. Nu sunt rasista dar asemenea oameni
nu au ce cauta in Europa de astazi deoarece e evident faptul ca nu le place civilizatia, nu se potrivesc acestui sistem. De accea locul lor este langa acele popoare unde inca se aplica "legea junglei". Degeaba vrem sa integram in civilizatie natii care nu vor sa fie integrate. Nu ma refer si la exceptii, printre tigani se numara si persoane care merita sa ramana dar restul trebuie exclusi din lumea civilizata si trimisi acolo unde le e locul.

Plictisitu spunea...

Bravo frate, tot respectu, jos cu tiganii firar ei ai dracu !

Anonim spunea...

In Timisoara exista vreo organizatie anti-tigani. Dati un link, o adresa, orice...

Anonim spunea...

in Romania ar trebuie sa se creeze niste organizatii anti-tigani!!!
Iar aceste organizatii sa se ocupe cu exportarea tiganilor pe o insula pustie si sa-i lase acolo!!!

Ne fac de ras tara...din cauza lor multi oameni cinstiti din romania sunt dati afara din tarile in care lucreaza legal si cinstit...ex:Irlanda,Italia,etc.

Anonim spunea...

Ce pusca mea vorbiti aici voi astea care va uitati la inima de tigan si ziceti ca sunteti anti-tiganime ROMANI TIGANIZATI NAM CE SPUNE :|

Anonim spunea...

faceti copii astai secretul pentru ai distruge pe tiganii ca si romani sa faca copii

Anonim spunea...

urasc maghiarii mai rau ca tigani "Legitimat la clubul maghiar MKB Vesztprem" eu unul as impusca pe 'orice' are legatura cu maghiari , iar pe tigani nici focul nu-i mai scapa. Pe scurt, daca era roman nu se ducea aia....bine ca a murit ca a tradat patriasi sper ca si tigani au ajuns in puscarie sau au murit pe capete.

Axel spunea...

Aveti dreptate!Problema tiganilor trebuie rezolvata cat mai repede,prin orice mijloace!Tre sa dam dovada de patriotism!tiganii controleza liceele.n-ai nimic cu niciunul doar se ia de tine!Vin cu zecile si te bat,te fura si nimeni nu le face nimic!Ce se poate face impotriza lor???

Anonim spunea...

unde anume in cta sunteti fratilor??vreau sa ma alatur si nu stiu cu cine sa stau de vorba

SShamanu77 spunea...

m-am saturat fratele meu de tiganii astia....pana si in tara ne fura ne injunghie ...apoi in Europa ce sa mai zic...trebuie EXTERMINATI

Anonim spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.
Anonim spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.
RECONDITIONAT MOBILA-TAPITERIE-TAMPLARIE spunea...

aici este vorba de tigani din UNGARIA nu din ROMANIA unde tigani sunt cetateni romani

Anonim spunea...

extremismul atrage extremism shi daca s-ar comite crime majore impotriva lor sau a maghiarilor sunt convins ca c...a de uniune europeana,nato,drepturile omului,etc ne-ar pedepsi ,poate cu o pedeapsa cam asha pe gustul maghiarilor:regionalizarea sau chiar ruperea unor bucati din romania.de aceea lupta trebuie facuta cu "inmultirea"romanilor adevarati,la propriu,dar shi crearea unui patriotism atat de necesar unei natii,fapt care ar unifica romanii shi i-ar face sa reuseasca legal sa-i marginalizeze,sa nu se mai lase intimidati,sa nu mai stea indiferenti,sa ia atitudine vizavi de aceasta problema a tiganilor shi a ungurilor,care in majoritate se c..a pe romania shi nu ne vreau decat raul.ori asta ori daca nu bagati toti in harghita shi covasna shi incercuiti cu un gard electric:)