marți, 3 februarie 2009

Acestia Se Pot Numi Oameni?

Cautand ceva pe youtube zilele acestea am gasit 2 filmulete foarte interesante publicate de un tip care avea nickul "undevainromania" pe aceasta cale pot sa ii multumesc si eu pentru ele... unde se poate vedea adevarata fata a tiganilor... nu mai am nici un cuvant de adaugat... ce au facut ei animalui acesta nevinovat este absolut groaznic... dar asta e firea lor. Clipul Din stanga este primul clip iar al doilea este continuarea .

30 de comentarii:

Anonim spunea...

cum pot trimite link direct la acest video?
Multumesc

Anonim spunea...

Moarte tiganilor !!!

Anonim spunea...

pun pariu ca noi romanii in maxim 100 ani o sa devenim minoritate in tara noastra. pt ca noi avem cate un copil si ei fac 4-5. daca maine as stii ca sufar de o boala incurabila as arunca un sat intreg cu din astia in aer. sa raman in istorie si sa-mi multumeasca si mie cineva.

Anonim spunea...

bravo anonim ! Daca ar gandi toti romani asa, am trai mai bine in Romania !

Unknown spunea...

nu se mai poate asa...nu se mai poate. In 100 de ani minoritate? vrei sa zici 4-5 ani...sunt peste tot si sunt groaznici. NU SUNT OAMENI!

Unknown spunea...

Cazurile de abuz asupra animalelor in Romania sunt efectuate in proportie de 0,5 % de catre tigani. Dragii nostri romani neaosi sunt mult mai cruzi.

ioana spunea...

ii urasc pe tigani din toata inima mea, fratele meu a fost batut de tigani fiind nevinovat.nu se mai poate trai cu ei daca nu facem ceva ne vor face ei mult mai rau!

Marduk spunea...

Gah ! Trebuie sa actionam repede bai fratilor :| ....... Sa ii starpim ! Sa le calcam toata natia cu PANZERUL .

bwd.dude@yahoo.com spunea...

Marie Jeanne... ce-i cu procentajul ala =)). De unde stii tu asta... de unde te-ai informat? Mie mi se pare o aberatie :). Or; fi si romanii cruzi dar... totusi, cine umbla cu caruta si au 10 caini in curte ? (nu cred ca romanii)

Anonim spunea...

MOARTE TIGANILOR DE PRETUTINDENI !!!

Anonim spunea...

subscriu la parerile voastre: moarte tiganilor !!! of, unde esti tu hitler doamne sa ii starpesti de pe pamant !

Artyom spunea...

calul...un simbol al nobilimii care ducea razboinicul in lupta a ajuns de bataia de joc a unor distrusi...nu se poate trai asa trebuie actionat...pentru fiecare lucru furat ar trebui sa le fie ucisi cu sange rece toti plozii,mancarea otravita si sa nu fie primiti nici macar intr-o comunitate taraneasca unde traditionismul romanesc inca exista!

Anonim spunea...

Acuma pun link cu clipurile asta pe site-urile posturilor noastre TV, in caz de ma vor baga in seama, sa arate iubitorilor de tigani cat de buni sunt acestia.

Anonim spunea...

scursuri dejectii .....nu se trag din homo erectus

Anonim spunea...

marie jeanne dupa nume pari tot cioara. Numai ciorile au nume de genul asta.

Anonim spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.
nicu_urzica spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.
Anonim spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.
takeyourwish spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.
Anonim spunea...

Pentru toti cei care vor intradevar sa ia atitudine in fata acestor scursuri ale societatii ,scrieti-mi un mail.Fara o grupare de rezistenta care sa faca dreptate, nu se va schimba nimic,dinpotriva se vor inmulti si vor controla Romania intr-un procent de 100% in cel mai scurt timp.
Cand vor incepe sa arda satele,palatele,masinile si sa curga sange ,atunci intradevar frica si respectul fata de cei care le sunt gazde va incepe sa functioneze.
Iar acesta nu va fi deloc un razboi civil,va fi o exterminare in masa))))!
PS ostul nu se adreseaza celor care cred in dumnezeu,in politica ,in iertare sau in stirile de la ora 19 .
madman_war@yahoo.com
Heil !

Mariusa spunea...

Solutia la TIGANI ar fi ca la cainii comunitari......EUTANASIEREA SAU STERILIZAREA....Cat sa ii mai suportam pe mizerabilii astia.

No gypsies_19 spunea...

Aceste scursuri ale societatii, dar nu le pot numi nici asa, ar trebui sa dispara din Romania si de pe intreaga fata a pamantului. Noi ceilalti trebuie sa facem curat in urma lor, sa tratam animale nevinovate de care ei isi bat joc. Eu propun sa construim un lagar de concentrare ca si Hitler in exclusivitate pentru tigani.!!!

Anonim spunea...

Eu spun ca populatia tiganeasca sa fie facuta sapun in scop industrial ca in lagarele de concentrare nu destul ca tara e saraca oamenii trebuie sa mai fie terorizati jecmaniti si de ultima bucatica de paine de acesti nemernici care omoara zilnic animale,in special puii de catei si pisici care se nasc pe strada,nu destul ne terorizeaza jidanii cu criza financiara care au provocato
MOARTE CIORILOR

Anonim spunea...

MOARTE CIORILOR , CINE TINE MINTE IN 93' UN TIRIST TRECEA PE LANGA O "TURMA" DE TIGANI , UN PURADEL A CAZUT SUB ROTI SI A MURIT DIN VINA LOR , SOFERUL A MERS DUPA POLITIE , IAR COPILUL SAU IN VARSTA DE 9 ANI A RAMAS IN TIR , CAND A VENIT SI-A GASIT COPILUL DECAPITAT DE TIGANI , CAPUL L-A GASIT PE BORD :( , A PORNIT APOI SA II GASEASCA , I-A LUAT IN PLIN PE TOTI CU CARUTE TOT CE ERA ... A OMORAT 48 DE TIGANI NICI UNUL NU A SCAPAT , RESPECT PT ACEL OM . PUTINI MAI TIN MINTE TU CE REACTIE AI AVEA?

Anonim spunea...

MOARTE TIGANILOR!!!!MOARTE TIGANILOR!!!!MOARTE TIGANILOR!!!!MOARTE TIGANILOR!!!!MOARTE TIGANILOR!!!!MOARTE TIGANILOR!!!!MOARTE TIGANILOR!!!!MOARTE TIGANILOR!!!!MOARTE TIGANILOR!!!!MOARTE TIGANILOR!!!!MOARTE TIGANILOR!!!!MOARTE TIGANILOR!!!!MOARTE TIGANILOR!!!!

Anonim spunea...

Afara cu toti tiganiiii!!!!!!!!sa se duca in pm in india sa ghiceasca acolo si sa sa fure intre ei

Anonim spunea...

Tiganii sunt organizati in clanuri criminale care terorizeaza persoanele oneste ale acestei tari.
Sa renasca LEGIUNEA, avem nevoie da aparatorii dreptatii din moment ce autoritatile statului sunt incapabile sa faca fata acestei amenintari.

MOARTE TIGANILOR

Anonim spunea...

moarte tiganilor si romanilor manelizati!

Anonim spunea...

Moarte tiganilor!!!!Ar trebui arsi pana nu se inmultesc boraturile prea mult.

Anonim spunea...

Nu mai suport tigani.Imi este scarba de ei.Trebuie sa descvhidem niste lagare pt.ei.Moarte ciorilor.