joi, 15 iulie 2010

Tigani din Romania .

Cativa tigani din Romania .... se prefac a canta dar defapt tintesc portofelele irlandezilor . Aceasta rasa e ca o molima , unde ajunge ... afecteaza tot .

39 de comentarii:

Zob Gheorghe spunea...

Dacă eşti pe lăngă ţigani adună documente despre infracţiunile lor ca să le publicăm atinganos.wordpress.com

DragosP spunea...

http://dragosp-lumeaincaretraim.blogspot.com/2010/08/despre-tigani.html

Anonim spunea...

hua duva dracului de tigani futuva-n cur de romani :))

Anonim spunea...

Ar trebui exterminati ciorile astea, asa e si in Constanta un tigan si excroc care defileaza prin parcul si cartierul tomis2, il cheama Urlea Marin[Marcel]vad ca actioneaza nestinjenit pe furtisaguri si excrocherii si politia si justitia nu iau nici-o masura!!HOTII DE LA PUTERE CU IEI CISTIGA PUTEREA!!

Anonim spunea...

Nimeni,niciodata,nu va putea sa-i"integreze"sau
Cam asta despre tigani.sunt oportunisti,amorali,neobositi,inflexibili in decizia lor de a profita oricand,oriunde,oricum,de oricine.
Va mai aminteste,cumva,si de altii?...
Sunt niste eterni paraziti ai speciei umane.Eu personal nu am liniste pana cand nu extermin parazitii,oricare ar fi ei.

Anonim spunea...

din cauza lor ne-am facut peste tot de ras in strainatate

Anonim spunea...

imputite creaturi:(

Unknown spunea...

Haideti sa formam o echipa care merge din oras in oras si face felul tiganilor!

Artyom spunea...

Ce este cu adevarat uimitor este cat caz se face pe seama tiganilor din Franta...exista tone de solutii dar nu se poate dom'le ca e UE ca e suie,se poate foarte bine cu putin curaj si cu dorinta de a scapa de acesti sub-oameni.
Dau dreptate tuturor care lupta impotriva lor,indiferent in ce fel.Orice persoana care uraste aceasta rasa de cocina este o persoana care se respecta si care respecta traditia poporului.

Alexandra spunea...

ar trebui sa scrie in DEX tigan=parazit infect, urat mirositor, scursura a societatii care isi "castiga" existenta pe spinarea prostilor ca noi (in timp ce ei ne fura cu inversunare noi le dam drepturi, in timp ce ei ne scuipa, ne injura, ne bat copii, noi suntem toleranti ca doamne fereste sa zicem ceva de rau ca vine un bou si zice..."vai da ce ai cu ei sunt oameni si ei"), "molima" cu raspandire larga, rapida, imputiti cu un tupeu fantastic inca din fasha.si cu litere mari :ACESTIA AR TREBUI ERADICATI;)

Adrian spunea...

Si eu urasc foarte mult aceste gunoaie ale societatii.Ar trebui sa facem ceva impotriva lor si cat mai curand.

Anonim spunea...

Unde esti Antonesculeee?
Unde esti Hitler???????

Pacat ca au murit astia 2 , sapun ii faceau pe toti indienii astia jegosi .

Anonim spunea...

Frumoasa mea Romanie!
Cu masura cu care Dumnezeu ti-a dat frumusete si bogatie cu aceasi masura a fost si suferinta ta, tara mea. Romanii ti-au luat vitezii daci la Roma sa-i scrie in piatra. Apoi turcii cu sabia indoita ca luna ti-a luat copiii si piinea de pe masa. Dupe aceea au venit rusii cu steagul rosu plin de singe sa ridice frate impotriva fratelui.
Azi tiganii, paduchii civilizatiei, un popor nomad si ticalos care cultiva furtul si minciuna din tata in fiu au ajuns sa stapineasca peste tine.
Propun sa ne gandim cum sa-i exerminam...! Himmler ss

Anonim spunea...

TIGAN DA, rom NU
http://www.facebook.com/pages/Tigan-nu-rrom/116133548453954

Anonim spunea...

O SA AJUNGEM SA NE CONDUCA EI...

S_M21 spunea...

Si eu m-am saturat sa imi fie distrusa imaginea la nivel international, nu sunt un star, ma refer la imaginea de roman care acum pe plan international este egala cu tigan. Strainii nu zic romanii nu sunt tigani sau tiganii nu sunt romani, ci spuni tigan=roman sau roman=tigan. M-am saturat... pana cand toate astea??

Sfat pentru cei care administreaza acest blog: puteti face un banner care poate fi pus la dispozitia celor care au site-uri, blog-uri sau alte locuri unde pot expune bannerul(am vazut ca si pe hi5 se poate, avand in vedere ca acum foarte multi utilizeaza hi5) si asa se poate creea o miscare de amploare impotriva tiganilor.

Si eu am un blog: http://mastun.blogspot.com/ si as dori ca pe viitor sa afisez un banner impotriva "tiganilor".

weltuntergangstimmung spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.
Anonim spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.
Anonim spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.
Anonim spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.
Anonim spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.
Anonim spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.
Unknown spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.
Reflektimage spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.
Anonim spunea...

nu se mai poate trai langa asemenea creaturi trebuie sa facem ceva sa ne unim sa intram peste ei in case sa le dam foc tigani infecti tot sclavi vor ramane uratii dracu BUG scrie pe ei cea mai nenorocita rasa

petrea spunea...

BA romanilor rpd sa exterminam toti tigani ca de nu se vor imulti si ne vor chinui nu ne vor omor ne va trata mai rau cum sunt tratati caini acu tigani as mai multi ca noi la numar nu zic sane imultim dar tb sai exterminam dati add la manilapetrut@yahoo.com intrati si pe chatu asta vom vorbi si acolo despre aceasta problema http://xat.com/MMMOOR

Anonim spunea...

O rasa nenorocita,boala societatii, i-as executa pe fiecare in parte, i-as zdrobi la propiu. Daca Hitler nu pierdea razboiul, i-ar fi sters de pe fata pamantului pe toti, unul singur n-ar mai fi ramas. Nu sunt cuvinte sa poti descrie ce inseamna natia tiganeasca si nici cuvinte sa poata exprima macar putin din ceea ce simt fata de ei. Nu sunt fiinte, nici macar animale, sunt tot ce poate fi mai rau

Anonim spunea...

Singura solutie si cea mai eficenta, ar fi scoaterea in afara legii a natiei tiganesti, infiintarea de lagare de exterminare pe model nazist si lichidarea lor, bucata cu bucata, pana la ultima jigodie

Anonim spunea...

Nu putem propune o lege prin care toti tiganii sa nu aiba voie sa mai faca copii? noi platim taxe, ei primesc ajutoare si sunt si niste hoti nemernici si criminali, deci ne fura de doua ori si noi le mai si dam de pomana....de ce trebuie oamenii sa dea de pomana la tigani? si, sunt niste jegosi si imprastie boli peste tot!!...eu as vrea sa fie toti trimisi pe o insula pustie si sa nu poata pleca de acolo! sunt dispusa sa particip cu bani daca cineva imi garanteaza ca se face asta!

Anonim spunea...

fratilor ne batem cu pumnii in piept ca santem romani haideti peste ei in case noaptea cand dorm cu sticle incendiare sa scapam de aceasta rasa infecta numita tigani smoala incinsa turnata peste tupestii astia imputiti bug scrie pe ei ai dracu se inmultesc pe zi ce trece hai deti la treaba nu mai stati

Anonim spunea...

Sunt deacord ca trebuie facut ceva pt stoparea faradelegilor tiganesti. Actiunile dezordonate nu au o rezolvare durabila si da apa la moara celor care ii pupa-n dos. Trebuie sa ne organizam intr-un curent social care sa dobandeasca un statut recunoscut de societatea in ansamblul ei, sa FACEM PRESIUNI CONSTANTE, REPETATE ASUPRA DIRIGUITORILOR TARII, politiei, a oamenilor obisnuiti care stau in expectativa, folosind argumente auduo, video. Mai intai trebuie constientizata populatia pasiva, coagularea fortei acesteia intr-un cadru social concret. Sa i se prezinte exemple precum nuntile ''simandicoase'' caresunt facutecu bani FURATI'' obtinuti prin crima, rapt...manelele care sunt, de fapt, indemnuri subliminale la nesupunere in fata legilor, la violenta fata de netigani, la o viata spurcata, de lux (sic !)

Anonim spunea...

tigani leas da otrava la toti cristosul mamai lor borimas pe mormintul lor

Anonim spunea...

SA plece tigani!!!!!!!!N-au ce cauta la noi in Romania...Fac numai prostii si ne duce tara de rapa ..JoS Cu TIGANIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!

Anonim spunea...

Uunde esti Antonesculeee?!I-as castra chimic si as face sapun din ei!88!

Anonim spunea...

O molima in tot sensul cuvantului. O rasa de animale cu intelect, majoritatea cu grave tulburari de personalitate si comportament. Dar eu as initia mai degraba campania Anti-Romani pentru ca noi Romanii suntem niste cretini care le-am permis rromilor sa ne calce in picioare.

Anonim spunea...

mandru ca sunt roman,dar,in acelas timp dezamagit ca exista aceasta boala intre noi "tiganimea". nu cred ca exista remediu pentru asa ceva,la moarte cu ciorile..:)

Anonim spunea...

tst

Anonim spunea...

Se mai intampla ceva cu blogu asta ? De fapt intrebarea care vreau sa o pun este: a reusit ceva blogu asta? Nu vad decat niste comenturi cu niste idei penibile care nu o sa rezolve nimic niciodata. Dobitoacele astea numite si tigani nu inteleg decat prin violenta ceva si din pacate asta e singura solutie viabila.
Revin la intrebarea ititiala. A reusit blogu asta ceva concret ? Daca nu o sa incerc sa fac altu.

Anonim spunea...

toate incercarile de integrare ale tiganilor sunt risipa de timp.nu se vor putea schimba niciodata.ei sunt partea rea din tara noastra...astept ziua in care se va face ceva serios impotriva lor