sâmbătă, 27 iunie 2009

Rromii nu sunt Romani !



Toti romanii din strainatate au probleme astazi deoarece tiganii au distrus reputatia romaniei si inclusiv a romanilor... Dar asta nu a fost indeajuns... Am vazut la OTV ( : ) despre nunta tiganilor ridicandu-i in slavi... oricum, ce m-a suparat pe mine a fost faptul ca numele temei era: "Nunta la Romani" X( . Rromii nu sunt Romani !


34 de comentarii:

Lau spunea...

Ati auzit ultima stire? Puradelu lu cioaba a devenit empatic fatza de noi romanii si propune ca tiganii sa fie numiti indiromi. Asa, ca sa nu se mai faca paralele intre rromi si romani. Sursa http://agenda.ro/news/news/20455/rromii-vor-sa-fie-numiti-indiromi.html

Sagittarius spunea...

TIGANII nu sunt Romani, fara rromi.

kaLoo spunea...

hai ca face furori filmuletul meu :)) O Romanie Nationalista! Jos Tiganii!

azazel spunea...

apreciez ce incercati sa faceti si bineinteles ca sustin campania. greu oricum sa schimbam ceva...

Anonim spunea...

Baieti trebe trecut la actiune pana nu e prea tarziu.
justiceleaguero@yahoo.co.uk

Anonim spunea...

LA PARNAIE CU TIGANII !!! JOS CU ZDRENTELE ASTEA JEGOASE SI INCULTE !!!

Anonim spunea...

frate de unde fac rost de o bomba moarte la toate ciorile cine e cu mine striga da ok
si inca ceva moarte la toti manelistii

Anonim spunea...

ei se bazeaza ca fac copii ia sa facem si noi sa vezi cum se scimba situatia

Anonim spunea...

ei fac copii ca sa ii vanda si/sau sa-i puna la cersit. Avem optiuni pt aceste jeguri. hitler ne-a aratat una: lagar!!

Anonim spunea...

nici nu sunteti prosti.. deloc !!

Juravlea Andrei spunea...

http://politicanoiigeneratii.blogspot.com/

URP spunea...

U.R.P Problema Romaniei e ca sunt prea multi tigani undeva la 700de mii si multi dintre ei pleaca in strainatate cu cartea de identitate romaneasca distrugand imaginea tari.
Daca te uiti pe strazile din mai toate orasele mari din Franta vei vedea cate un tigan sau tiganca cu puradelul lor la cersit , alti se bazeaza doar pe furturi , cea ce ar trebui facut este deportarea lor totala pana nu e prea tarziu. Regretam ca Ion Victor Antonescu nu a putut termina purificarea tarii.

Anonim spunea...

Trebuie sa luam masuri ! ACUM !!!...ce facem ? Eu zic sa formam o liga speciala pentru asa ceva ! Cine este pentru???

Delia spunea...

Felicitari pentru preocupare!

EMINESCU SECRETUL POLITIC
http://www.scribd.com/doc/29240066/EMINESCU-SECRETUL-POLITIC-Radu-Mihai-Crisan

ECONOMISTUL MIHAI EMINESCU
http://www.scribd.com/doc/29241052/ECONOMISTUL-MIHAI-EMINESCU-Radu-Mihai-Crisan

HOLOCAUSTUL. MISCAREA LEGIONARA
http://www.scribd.com/doc/29240587/HOLOCAUSTUL-MISCAREA-LEGIONARA-Radu-Mihai-Crisan

CORNELIU ZELEA CODREANU SI ION ANTONESCU
http://www.scribd.com/doc/29240765/CORNELIU-ZELEA-CODREANU-SI-ION-ANTONESCU-Radu-Mihai-Crisan

LEGIONARII MOTA SI MARIN
http://www.scribd.com/doc/29241405/LEGIONARII-MOTA-SI-MARIN-Radu-Mihai-Crisan

NICOLAE IORGA SECRET
http://www.scribd.com/NICOLAE-IORGA-SECRET-Radu-Mihai-Crisan/d/29241207

Aceste carti sint publicate cu CopyLIBER (au copierea, traducerea, difuzarea neingradite si gratuite).

Daca aveti html-ul dezactivat: cu PASTE asezati link-ul in browser si, apoi, apasati ENTER.

Anonim spunea...

JOS COCALARII ! Pleava tarii asteia !

Anonim spunea...

Schimbarea denumirii tiganilor din ROM/ROMA/ROMANI in TIGANI sau DOMI/DOM
http://www.petitieonline.ro/petitie-p35790052.html

Anonim spunea...

Nu mai pot! Ne-am umplut de ciori! Respect Nicolas Sarkozy !

Anonim spunea...

FRATI ROMANI , f i t i t a r i , n u d i s p e r a t i !
Bunul Dumnezeu trebuie sa ne vada si sa ne auda !
URGENT trebuie sa indrepte nedreptatea facuta de-alungul timpului cu TARA NOASTRA SI CU NOI ROMANII DE PRETUTINDENI !
P a m a n t u l s i s a n g e l e r o m a n e s c s t r i g a d i s p e r a t !
C e r e d r e p t a t e s i REINTEGRARE NATIONALA !
HAI ROMANIAAAAAAAAAAAAAAAAA ! ! ! ! ! ! ! !

Anonim spunea...

aseara am fost tavalita bine de un asemenea avorton. vroia sa-mi ia geanta. acum sunt plina de vanatai, am genunchii bandajati, buza umflata. dar mai dureroasa e groaza sa mai merg singura pe strada. e normal ca o scursura a societatii sa fie libera si bine-merci pe strazi, si, mai rau, protejata de asa zisele drepturi ale omului, nediscriminare, etc, iar eu, o fiinta care se intoarce de la munca, isi plateste mizeriile de taxe, nu fura, nu cerseste, nu pute, nu-i imbibata de incultura si nu se prostitueaza psihic si fizic cu manele, EU sa nu ma simt libera pe strada??? declar: DA, as radia de placere si fericire pentru fiecare nenorocire care li s-ar intampla.

Anonim spunea...

da de ce-si zic rromi...can au un cuvant ,,tigani''...umbal cu cioara vopsita!!!...propun sa gasim un remediu de a fi exterminati cumva...HIMMLER SS

Anonim spunea...

Prime Minister Kevin Rudd - Australia
Indraznet si corect!

Musulmanilor care doresc sa traiasca dupa legile islamice li s-a pus in vedere sa paraseasca Australia , in contextul in care guvernul a tintit radicalismul intr-o incercare de a decapita potentiale tentative de atac terorist.
Citat:
"IMMIGRANTS, NOT AUSTRALIANS, MUST ADAPT. Take It Or Leave It. I am tired of this nation worrying about whether we are offending some individual or their culture. Since the terrorist attacks on Bali , we have experienced a surge in patriotism by the majority of Australians.
"IMIGRANTII SI NU AUSTRALIENII TREBUIE SA SE ADAPTEZE. Asta e, va convine sau nu. Sunt satul de ingrijorarea acestei natiuni in privinta ofensarii unor indivizi sau a culturii acestora. De la atacul terorist din Bali incoace suntem martorii unui val de patriotism venit din partea majoritatii australienilor.

Aceasta cultura s-a creat in peste doua secole de zbateri, incercari si victorii a milioane de barbati si femei in cautarea libertatii.
Vorbim mai cu seama ENGLEZA, nu spaniola, libaneza, araba, chineza, japoneza, rusa sau orice alta limba. In consecinta, daca doriti sa fiti parte a acestei societati, invatati limba!
Majoritatea australienilor cred in Dumnezeu. Asta nu e vreo aripa crestina de dreapta sau o presiune politica, ci un fapt, intrucat barbati si femei de credinta crestina, pe principii crestine, au fondat aceasta natiune, ceea ce este clar documentat. E cu siguranta adecvat a se afisa asta pe peretii scolilor noastre. Daca Dumnezeu este o ofensa pentru voi, va sugerez sa considerati o alta parte a lumii ca fiind casa voastra, intrucat Dumnezeu este parte a culturii noastre.
Vom accepta credintele voastre fara a va intreba de ce. Tot ce va cerem este sa o acceptati pe a noastra si sa traiti cu noi in armonie si bucurie pasnica.

Aceasta este PATRIA NOASTRA, PAMANTUL NOSTRU si STILUL NOSTRU DE VIATA si va vom permite orice oportunitate pentru a va bucura de toate acestea. Dar imediat ce incetati a va mai plange, vaita si ingrozi de Steagul nostru, de Onoarea noastra, de crezul nostru Crestin, de Stilul nostru de Viata, va recomand cu caldura sa profitati de o alta mare liberatate australiana, LIBERATATEA DE A PLECA.
Daca nu sunteti fericiti aici, atunci PLECATI. Nu v-am obligat noi sa veniti aici. Voi ati solicitat sa fiti aici. Asadar, acceptati tara pe care VOI ati dorit-o."
Prime Minister Kevin Rudd - Australia


LUI BOC AL NOSTRU I-AR TREBUI PAMPERS SA SPUNA ASA CEVA !!! CONTRA TIGANILOR!!!

Anonim spunea...

,,.....Aceasta este PATRIA NOASTRA, PAMANTUL NOSTRU si STILUL NOSTRU DE VIATA si va vom permite orice oportunitate pentru a va bucura de toate acestea. Dar imediat ce incetati a va mai plange, vaita si ingrozi de Steagul nostru, de Onoarea noastra, de crezul nostru Crestin, de Stilul nostru de Viata, va recomand cu caldura sa profitati de o alta mare liberatate australiana, LIBERATATEA DE A PLECA.

Daca nu sunteti fericiti aici, atunci PLECATI. Nu v-am obligat noi sa veniti aici. Voi ati solicitat sa fiti aici. Asadar, acceptati tara pe care VOI ati dorit-o."
(Prime Minister Kevin Rudd - Australia)

SA SPUNA SI BOC TIGANILOR ASTA...PROBABIL CA-I TREBUIE PAMPERS, CA SA NU SE CACE PE EL!

Anonim spunea...

fara rom, indi-rom, nimic rom...sunt TIGANI, ce atata cacareala!!!...TIGANI, ce nu vorbesc romaneste, cine este de acord pentru o lege care sa te oblige sa-ti declari apartenenta la o etnie!!!

Anonim spunea...

SA VORBIM CU MARILE PUTERI SI SA LE FACEM O TARA A LOR, FARA VIZA!!!

Anonim spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.
Anonim spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.
RECONDITIONAT MOBILA-TAPITERIE-TAMPLARIE spunea...

DA CE TE FACE SA CREZI CA RROMI NU SUNT ROMANI?

Anonim spunea...

jos tiganii! ciori imputite care ne fac de ras peste tot sa fie expulzti la ei in india ! TIGANII SUNT NISTE ANIMALE IMPUTITE!!!

Anonim spunea...

De ce germania este cea mai mare putere din ue ? Pt ca a scapat de burueni. Incepuse si la noi sa-i elimine dar nu a apucat sa-i starpeasca. Ar trebui toti dusi la basescu acasa , dor incultul ala le tine parte pt voturilece le poate primi de la ei . Jos basescu si jos tigani

Anonim spunea...

Tiganii(90% dintre ei)sunt PLAGA OMENIRII, cea mai nenorocita natie de pe pamant. Hoti, mincinosi, jegosi, puturosi care se vor inmulti ca paduchii si ne vor suge toate resursele.Ei nu platesc impozite, fura energie electrica, se unesc in clanuri de tilhari, ne fac de cacat peste tot in lume etc...
Ar trebui sa ne organizam si sa initiem niste campanii de pedepsire a jigodiilor inculte, imputite si infractoare din aceasta rasa ce nu se va putea integra niciodata in vreo civilizatie.

Anonim spunea...

JOS TIGANII...PACAT CA NU MAI TRAIESTE ANTONESCU...TIGANII SUNT JEGOSI SI SPURCATI NESIMTITI SI HOTI..URASC TIGANII SUNT SI TIGANI CINSTITI ..NU SPUN...DAR ALTII SUNT SUB ORICE CRITICA..SLATARII CALDARARII URSARII SA-I IA DRACU CA ASTIA SUNT IN TRIB BAGAMI-AS PL IN MORTII LOR MI-E SI RUSINE CA SUNT ROMAN...EI NU STIU DECAT SA ZICA "DISCRIMINARE" NISTE CACATI DE OAMENI..ASTIA DEFAPT NU SUNT OAMENI SUNT UMBRE CARE UMBRESC PAMANTU DEGEABA

Anonim spunea...

de ce nu iesim in strada impotriva tiganilor?pentru ca locuitorii acestei tari dar de alta nationalitate ,adica sarbi, rusi,unguri,greci ,bulgari ,etc nu au cu cine si nu pot singuri.romanii sunt extrem de lasi si egoisti daca unei familii ii este bine nu are probleme cu tiganii de ceilalti nu intereseaza pe nimeni .Cand o sa vad eu in tara asta de lasi manifestatie spontana impotriva tiganilor si cu maxim de violenta in toate localitatile cu tigani si la poarta lu bercea sau a lu camataru si sa ai dea foc la tot?
Va spun eu cand o sa ne invadeze un popor gen greci sau sarbi,arabi etc.
va e frica si sa scrieti din cate am vazut sa nu instigati la violenta.
cat timp sunt mai uniti decat noi nu pot sa nu spun ca ne meritam soarta.

Anonim spunea...

asa cu spuneam popor de lasi si fricosi acst blog a eliminat comentariul meu .in care am scris un pic mai dur la adresa romanilor lasi.
si am instigat la .....

Anonim spunea...

HA HA HA NICIUN TIGAN NU A AVUT PUTEREA DE A COMENTA DAR CRED CA NICI CALCULATOR S-AU INTERNET NU AU, DE CREIER NU MAI VORBESC ESTE MAI DESTEPT SI CAINELE MEU!!!