vineri, 12 decembrie 2008

Primul subiect abordat :




Comportamentul Tiganului :
Nu stiu daca multi ati observat dar tiganul poate fi caracterizat in felul urmator :
-in primul rand asculta manele ... ca doar au infectat Romania cu muzica lor obscena si aiurea.
-in al doilea rand se imbraca doar cu haine de firma ( chiar daca el e rupt de foame)
-in al treilea rand e foarte arogant , crede ca este cel mai tare de pe pamant , ca nu mai exista altcineva mai puternic ca el .
-in al 4-lea rand u tigan fura , ca doar asta e natura lor . De asta au inceput cei din Italia si Spania sa ne confunde cu ei .
-in al 5-lea rand is foarte violenti , pentru ca daca nu le dai banii sau nu te umilesti in fata lor te bat de te sparg sau fac cum a facut Romulus Mailat.
-in al 6-lea rand si cel mai important nu au pic de cultura sau civilizatie deoarece eu personal nu am vazut vreodata un tigan care sa vorbeasca corect romaneste , sa nu asculte manele (deja le-a intrat in sange) , sa miroase frumos (unii nu se spala cu lunile) , sa citeasca carti sau sa contribuie cu ceva la viata sociala.
Ar mai fi mult de adaugata dar lista ar fi foarte lunga .... commenturile ne sunt de folos asa ca va invitam sa va exprimati parerea liber despre tigani

8 comentarii:

Anonim spunea...

tigani infecti.....faza nasoala este k noi suntem de vina....unora le este frica de ei iar cei ce au putere in statu asta jegos(ma refer la adevaratii romani) nu le pasa si nici nu ii intereseaza de tot ce lasa jegosii astia in urma....dak stam sa ne gandim bine,abordand alt subiect,peste 50 de ani cam asa nu prea o sa mai existe romani pt. ca 2 tineri romani fac in medie cam 2 copii k statu asta infec nu-i ajuta iar o tiganca jegoasa se apuca sa faca copii pe la 12 ani si face pana nu mai poate,in medie cam 8 copii...deci dak ar fi sa ne gandim in viitor...va da-ti seama singuri...

Anonim spunea...

futu-va neamu in gura de tigani jegosi , nu mai pot sa ma comport civilizat cand vad asa comportament din partea voastra animalelor, puscaria e tara voastra ...dupa ce ia foc.tigani jegosi hoti de buzunare , tot VOI VA PLANGETI ? ar trebui sa fiti pusi la zid si impuscati . MOARTE VOUA !

Anonim spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.
Anonim spunea...

moarte lor ...ii f*t in gura de nenorociti..da-mi doamne o mitraliera...

adrian spunea...

mda,eu traiesc in Spania(Barcelona) si acum 5 zile cand veneam acasa 5 tigani m-au batut si mi-au rupt mandibula si mi-au luat 30 de euro....Politia ce sa le faca?
Unde sa-i gaseasca,caci asemenea creaturi se ascund in gauri de sobolani sau emigreaza zi de zi din cartier in cartier.greseala mea a fost ca vorbeam romaneste cu sotia la telefon si m-au abordat,mi-au cerut bani si cum nu le-am dat unu ma lovit de la spate si de acolo sa rupt filmul,,,oameni buni sa punem mana de la mana si sa-i castram naibii pe toti ca astia o sa imvadeze lumea in urmatorii 50 de ani si copii nostri vor avea de suferit,,,,nu stiu daca atzi mancat supa cu paiul vriodata da e nasol va asigur eu....si guvernul romaniei sa dea legea pedepsei cu moartea si sa execute cate un talhar desta pe saptamana in direct la tv....poate asa se linistesc..Cam atat am avut de spus,,feritiva de ciorile astea imputite....

Anonim spunea...

Asa este cum spunea un comentariu din urma , ca si tiganii au fost creati tot de D-zeu, dar din pacate ei sunt rebuturi si as dori sa-i spun celui care le ia apararea sa aiba parte de ei, sa-si bata joc de el asa cum stiu ei mai bine, sa se trezeasca si el odata la realitate. Vorba ceea , Domnu a dat , Domnu a luat. Sa-i ia odata de pe capul nostru al romanilor si sa scapam de ei, nu doar noi, ci si toata Europa!!! Doamne ajuta!!!

Anonim spunea...

Apel cartre Mircea Badea.poate citesti asta pe post cand ai audienta maxima si o sa faca cineva din tara asta ceva din ce zici tu in emisiunea aia.
Romanii sunt extrem de lasi si dupa parerea mea numai cei care sunt de alta nationalitate sunt hotarati sa lupte impotriva tiganilor,romanii puri doar vorbesc despre tigani si injura dar nu se pot uni impotriva lor si importriva legilor care ii protejeaza.
vreau sa aud public cand spune cineva sa ne adunam si sa luptam la propriu impotriva tiganilor in toate localitatile unde exista si la poarta lu bercea sau a lu camataru sau prin olt pe la aia cu turnulete,sa le dam foc la tot ce au furat.
Dar nu cred ca se poate asta cu romani ci numai cu celelalte minoritati :turci,unguri,sarbi ,greci,italieni,chinezi,etc
Pana atunci vaitati-va romani,vorbiti la tv,faceti campanii scrise impotriva lor,(nu stiu sa citeasca),promovati manele la tv,uitati-va cum sfideaza politia si legile si pe noi toti,sau cum (citez din vocea poporului)"termina ca vin tigani peste tine" asa spun majoritatea romanilor.Ocoliti satele cu tigani,etc.
Nu a existat nici o manifestatie LEGALA impotriva tiganilor pana acum din cate stiu eu.Cred ca ar trebui organizata sa vedem cati oameni sunt impotriva lor si daca nu sunt multi sfatul meu e sa lasam romanii cu tiganii si sa plecam din romania.Cei care vor veni la manifestatie sigur nu sunt doar romani ci sunt macar corciti dar nu stiu.
Hai sa facem ceva dar fara oprire ca de obicei ne adunam tipam ,ne vedem la tv si gata.DA??

realist.ro spunea...

degeabaaaaa.....romanii sunt curajosi doar in spatele calculatorului, pt ca nu-i stie nimeni....deci ...LASITATE. Treziti-va din letargie sau nu mai trancaniti prostii...daca toti lasii s-ar otravi ar ramane numai tigani in Romania. a luat cineva o reala atitudine pana acum????NUUUU